Carlos Betancur vermist

Niemand kan contact krijgen van Carlos Betancur. De renner van AG2R La Mondiale vertrok na Luik-Bastenaken-Luik naar Colombia. Op 3 juni zou de Colombiaan terugkeren op Franse bodem. Zover AG2R weet heeft de winnaar van Parijs-Nice dat nog niet gedaan. Betancur heeft ook geen contact opgenomen met zijn ploegleider.

Donderdag zou de klimmer aan de start moeten staan van de GP Kanton Aargau. Deze eendagskoers zou samen met de Ronde van Zwitserland de ideale voorbereiding moeten zijn op zijn hoofddoel dit jaar, de Tour de France.

Het is niet de eerste keer dat Betancur niets van zich laat horen liet de Franse ploeg weten. Het is nog afwachten of de Colombiaan zich voor zijn volgende koers zal melden.

 

Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen
Lees ook:Officiële deelnemerslijst Olympische wegwedstrijd vrouwen
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>