Chris Froome geeft gedwongen op in Tour de France (+beeld)

Chris Froome heeft gedwongen moeten opgeven in de Tour de France 2014. De renner van Sky stapte tijdens de vijfde etappe af als gevolg van twee valpartijen waar de Brit bij betrokken was. Gisteren kwam de regerend Tour-winnaar ook al eenmaal ten val. Mede hierdoor is Froome niet meer in staat om op te stappen. De topfavoriet zal zijn titel dus niet verdedigen.

Video:

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>