Johansson wint eerste editie Bene Ladies Tour

De eerste editie van de Bene Ladies Tour is op naam gekomen van Emma Johansson. De renster van Orica-GreenEdge legde de basis voor haar eindoverwinning in het eerste deel van de tweede etappe. De Zweedse won in de ochtend de tijdrit van 9,6 kilometer. Vera Koedooder werd tweede op vier seconden. Koedooder kon in de middagetappe het verschil niet meer overbruggen. Die etappe werd gewonnen door Jolien d’Hoore. Zij bleek na 86,1 kilometer de snelste in de massaspurt. Daarmee boekte de Belgische renster haar tweede overwinning in de Bene Ladies Tour. De renster van Lotto wist ook al de openingsetappe te grijpen.

Uitslag algemeen klassement:

 

Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>