Voorbeschouwing individuele tijdrit (etappe 20)Tour de France 2014 en alles wat u moet weten!

Door: Sjors Beukeboom
—————————

Specialisten krijgen vandaag nog één kans om hun klassement te redden. Vandaag staat er namelijk een individuele tijdrit op de renners te wachten. Wielrennen.blog.nl blikt vooruit!

Alles over de Tour de France kunt u vinden in onze voorbeschouwing. Deze kunt u vinden door hier te klikken! 

20/ zaterdag 26 juli 2014 – Bergerac > Périgueux – individuele tijdrit – 54 km

Ja, toch nog een individuele tijdrit in deze editie van de Tour! Op zaterdag 26 juli, de een na laatste dag in deze Tour, moeten de renners individueel en tegen de klok 54 zware kilometer overbruggen!

Etappe 20 van de Tour de France is een individuele tijdrit. De renners gaan op zaterdag 26 juli in een 54 kilometer lange tijdrit van Bergerac naar Perigueux. In Perigueux vond twee keer eerder een tijdrit plaats. De tijdrit is met 54 kilometer opvallend lang en klassementsrenners met slechte benen kunnen veel tijd verliezen. Daarnaast is er in de positieve zin een mooie kans voor specialisten om een paar plekken in het klassement te stijgen. Het is uniek te noemen dat er dit jaar slechts 1 individuele tijdrit op het programma staat. Je mag er vanuit gaan dat, zonder valpartijen op de laatste dag, op 26 juli het eindklassement vastgesteld wordt.

Favorieten volgens wielrennen.blog.nl:

***** Tony Martin

*** Tom Dumoulin, Vicenzo Nibali

** Alejandro Valverde, Niki Terpstra, Michael Rogers

* Lieuwe Westra, Ramunas Navardauskas, Richie Porte, Jean-Christophe Péraud

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>