Herstellende Froome stelt zich Vuelta ten doel

Chris Froome zal starten in de Ronde van Spanje, zo maakte de renner van Sky bekend in een interview met NBC Sports. De voormalig Tourwinnaar kwam dit jaar in diezelfde Franse rittenkoers meerdere keren zwaar ten val en brak daarbij zijn linkerpols én rechterhand. Niet verwonderlijk dat de 29-jarige Brit in de vijfde etappe het strijdveld eerder moest verlaten.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>