Zowel Lars Boom als L.L.Sanchez naar Astana

Lars Boom heeft een tweejarig contract getekend bij Astana. De Nederlander verlaat Belkin en zal volgend seizoen starten in de lichtblauwe kleuren van de Kazachstaanse ploeg. Boom zal als knecht dienen in de grote rondes. Tijdens de klassiekers zal de Nederlander voor eigen kansen mogen gaan.

Astana versterkt zich volgend jaar ook met Luis-Leon Sanchez. De 30-jarige Spanjaard rijdt op dit moment nog voor Caja Rural. Ook Sanchez heeft een verleden bij Belkin Pro Cycling. Eind 2013 werd de renner ontslagen wegens dopingverdenkingen. Alexandre Vinokourov geeft Sanchez dus nu een nieuwe kans.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>