Belkin kiest Gesink als kopman voor Polen

Robert Gesink zal in de Ronde van Polen als kopman fungeren voor zijn ploeg Belkin Pro Cycling, zo maakte het Nederlandse team bekend in een persbericht. Het zal Gesink zijn eerste wedstrijd zijn sinds het Nederlands kampioenschap wielrennen. De Nederlander beschouwt de etappekoers op Poolse bodem als voorbereiding op de Ronde van Spanje.

Gesink zal worden vergezeld door de Nederlanders Theo Bos en Rick Flens. Daarnaast zijn drie Australiërs in de selectie opgenomen: Jack Bobridge, David Tanner en Graeme Brown. De Noor Lars Petter Nordhaug en de Duitser Paul Martens maken de achtkoppige selectie compleet.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>