Trek contracteert Mollema

Bauke Mollema zal volgend jaar koersen voor Trek Factory Racing. De Nederlander heeft een tweejarig contract afgesloten met de Amerikaanse formatie. De geruchten om de 27-jarige klassementsrenner waren al langer gaande. Bauke Mollema zelf zei pas een beslissing te maken na de Tour de France. Dit besluit is inmiddels gemaakt, zo meldde zijn nieuwe werkgever via een nieuwsbrief.

De rol van Mollema zal weinig veranderen. Waar de Groninger bij Belkin beoogd kopman was voor grote rondes, zal Mollema ook bij Trek kunnen rekenen op het kopmanschap.

Mollema is niet de enige Nederlandse renner bij de Amerikaanse ploeg. Ook de broertjes van Poppel rijden voor Trek Factory Racing.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>