Belkin zonder rassprinter naar Hamburg

Lars Boom en Sep Vanmarcke zijn de kopmannen van Belkin Pro Cycling in de Vattenfall Classics. Deze eendagskoers zal aanstaande zondag in Hamburg worden verreden. Ondanks de Vattenfall Classics vaak in een massasprint eindigt, kiest de Nederlandse ploeg om zonder rassprinter naar Duitsland af te reizen. De selectie wordt compleet gemaakt door Jetse Bol, Nick van der Lijke, Jos van Emden, Tom Leezer, Maarten Wynants en David Tanner

 

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>