Goed klassement hoogste prioriteit bij Belkin in Vuelta

Belkin Pro Cycling mikt op een goed algemeen klassement in de 69ste editie van de Vuelta a Espana die vandaag zal worden afgetrapt met een ploegentijdrit. De Nederlandse ploeg hoopt met klassementsrenners als Robert Gesink en Wilco Kelderman, zich te kunnen mengen in de strijd om het rood. Concurrentie met oog op het algemeen klassement kunnen de beide Nederlanders verwachten van onder andere Alberto Contador, Nairo Quintana, Joaquim Rodriquez en Chris Froome.

Gesink en Kelderman zullen vergezeld worden door vijf landgenoten in Spanje. Belkin stuurt namelijk ook Stef Clement, Laurens ten Dam, Moreno Hofland, Martijn Keizer en Maarten Tjallingii naar de Vuelta. Twee Duitsers, Paul Martens en Robert Wagner, maken de negenkoppige selectie compleet. 

Welke andere Nederlanders meedoen aan de Vuelta kunt u lezen in één van onze voorbeschouwingen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>