Movistar begint super in Vuelta

Team Movistar is de Vuelta daverend begonnen. Het team van onder andere kopman Nairo Quintana bleek in de openingsploegentijdrit over ruim 12,5 kilometer de snelste en legde deze afstand af met een gemiddelde van 53.177 km/u. Jonathan Castroviejo kwam als eerste van zijn team over de meet en pakte daardoor de eerste leiderstrui.

Als tweede eindigde de ploeg van Peter Sagan, Cannondale. Het podium werd vervolledigt door Orica-GreenEdge. Giant-Shimano was het best presterende Nederlandse team. Zij eindigen op een zesde plaats. De negenkoppige selectie met onder andere John Degenkolb gaf 16 seconden toe. Belkin Pro Cycling boekte een achtste plek. Zij gaven 19 seconden toe op Movistar.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>