Voorbeschouwing etappe 4 Vuelta a Espana 2014 en alles wat u moet weten!

Voorbeschouwing Vuelta a Espana 2014
Door: Sjors Beukeboom

—————————————————————————————–

Klik hier om alles over de Vuelta te weten te komen met behulp van onze uitgebreide voorbeschouwing

De tweede kans voor sprinters deze Vuelta om de strijden om de dagzege. De eerste vlakke rit werd door Nacer Bouhanni gewonnen. Wie kan deze snelle Fransman verslaan, Degenkolb misschien? Wielrennen.blog.nl blikt vooruit! 

etappe 4 di 26-8 Mairena del Alcor (Sevilla) – Córdoba 173,4 km heuvels

De vierde rit in lijn brengt de renners van Mairena del Alcor naar Córdoba. Twee klimmetjes liggen een eventuele massasprint in de weg. Vooral de Alto del Catorce por Ciento, eentje die de stempel tweede categorie draagt, is een pittige. Vervolgens is het dalen naar de finishplaats Cordoba. Het is de vraag welke sprinters deze pukkel goed doorstaan.

Favorieten:

***** Nacer Bouhanni

*** Moreno Hofland, John Degenkolb

** Michael Matthews, Peter Sagan, Roberto Ferrari

* Jasper Stuyven, Andrea Guardini, Ariel Richeze, Yauheni Hutarovich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>