Wiggins plant aanval op werelduurrecord

“Ik ben van plan het werelduurrecord aan te vallen in juni 2015″, aldus Bradley Wiggins in een interview met The Guardian. In voorbereiding op zijn poging, zal de Brit wederom starten in Parijs-Roubaix. Bradley Wiggins hoopt dat andere renners hem zullen volgen en ook een poging zullen doen op het werelduurrecord. Voor wie Wiggins volgend jaar rijdt, is nog niet bekend.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>