Degenkolb op herhaling in Vuelta, Hofland derde

Net als in de vierde etappe, was John Degenkolb eveneens oppermachtig in de vijfde etappe van de Vuelta a Espana 2014. De Duitser verwees in de massasprint Nacer Bouhanni en Moreno Hofland respectievelijk naar de tweede en derde plek. Michael Matthews bleef in bezit van de leiderstrui.

De Nederlander Pim Ligthart koos direct vanaf de start het hazenpad. Hij kreeg Tony Martin met zich mee. Na 100 kilometer hield de Duitser Ligthart voor gezien en liet zich terugzakken in het peloton. Op 33 kilometer van de meet werd ook de Nederlander ingerekend. De etappe eindigde vervolgens in een massasprint. Opnieuw bleek Degenkolb de snelste.

 

Lees ook:Caja Rural en de ploegentijdrit in de Vuelta: Een kijkje achter de schermen
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>