Bos vertrekt naar MTN-Qhubeka

Op dit moment rijdt Theo Bos nog voor Belkin Pro Cycling maar vanaf 2015 zal daar verandering in komen. De Nederlander heeft namelijk een contract getekend bij MTN-Qhubeka, zo heeft de formatie bevestigd. De Zuid-Afrikaanse ploeg timmert aardig aan de weg. De 31-jarige sprinter is niet de eerste renner die de overstap naar deze formatie maakt. Onder andere Edvald Boasson Hagen en Janse van Rensburg gingen Bos voor.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>