Nederlandse veldrijders domineren in Gieten

Mathieu van der Poel heeft de eerste Superprestigecross van het seizoen gewonnen. Het was tevens zijn eerste overwinning in zijn carrière op het hoogste niveau. In Gieten bleek de Nederlander in de finale over net wat betere benen te beschikken dan zijn landgenoot Lars van der Haar. Sven Nys kwam na een rustige start van de wedstrijd als derde over de streep. David van der Poel maakte het Nederlandse feestje compleet met een knappe vierde plaats.

Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>