Van der Haar domineert in Valkenburg

Lars van der Haar heeft de eerste race van het wereldbekerseizoen in het veldrijden op zijn naam geschreven. De Nederlander bleef in eigen land, onder subtropische temperaturen, dertig seconden voor op de nummer twee: Kevin Pauwels. Van der Haar zijn landgenoot Corné van Kessel was in staat om in Valkenburg het podium compleet te maken.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>