“WK wielrennen 2020 in Groningen en Drenthe”

regenboogtruiHet wereldkampioenschap wielrennen in 2020 zal in Groningen en Drenthe gehouden worden, tenminste, als het aan Dick Heuvelman ligt. Dat Drenthe interesse toonde in de befaamde wielerwedstrijd was al langer bekend, nu sluit Groningen zich daarbij aan. Heuvelman schijnt namens een groep initiatiefnemers uit de meest noordelijke provincie en de KNWU een plan te smeden om de strijd om de regenboogtrui naar Nederland te krijgen, aldus Cyclingonline. Als de beide provincies genoeg geld van bedrijven en overige sponsoren werven, sluit de KNWU zich daarbij aan.

Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>