“WK wielrennen 2020 in Groningen en Drenthe”

regenboogtruiHet wereldkampioenschap wielrennen in 2020 zal in Groningen en Drenthe gehouden worden, tenminste, als het aan Dick Heuvelman ligt. Dat Drenthe interesse toonde in de befaamde wielerwedstrijd was al langer bekend, nu sluit Groningen zich daarbij aan. Heuvelman schijnt namens een groep initiatiefnemers uit de meest noordelijke provincie en de KNWU een plan te smeden om de strijd om de regenboogtrui naar Nederland te krijgen, aldus Cyclingonline. Als de beide provincies genoeg geld van bedrijven en overige sponsoren werven, sluit de KNWU zich daarbij aan.

Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Top 10 tips om bordjessprints te winnen
Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>