Fusie Cannondale-Garmin resulteert in ijzersterke ploeg

De fusie tussen Cannondale en Garmin-Sharp is een feit. Volgend seizoen zullen de twee sponsoren één team vormen onder de naam: Cannondale-Garmin Pro Cycling. Cannondale vaardigt acht renners af voor de nieuwe ploeg en Garmin neemt zestien renners mee. Door de fusie zitten enkele renners nu zonder contract. Zo viel Thomas Dekker, die in drie jaar bij Garmin nauwelijks wist te presteren, buiten de boot. De nieuwe ploeg gaat wel verder met drie andere Nederlanders: Tom-Jelte Slagter, Sebastian Langeveld en Dylan van Baarle. Andere bekende namen binnen de ploeg zijn: Daniel Martin, Ryder Hesjedal, Moreno Moser en Andrew Talansky. Wat opvalt is dat de ploeg voor 2015 niet over een rassprinter beschikt. Zo ziet het nieuwe team er in 2015 uit:

Janier Acevedo (Col), Jack Bauer (NZe), Alberto Bettiol (Ita), Nathan Brown (VSt), André Cardoso (Por), Tom Danielson (VSt), Joe Dombrowski (VSt), Davide Formolo (Ita), Nathan Haas (Aus), Lasse Hansen (Den), Ryder Hesjedal (Can), Alex Howes (VSt), Ben King (VSt), Ted King (VSt), Kristjian Koren (Sln), Sebastian Langeveld (Ned), Alan Marangoni (Ita), Daniel Martin (Ier), Matej Mohoric (Sln), Moreno Moser (Ita), Ramunas Navardauskas (Lit), Kristoffer Skjerping (Noo), Tom Jelte Slagter (Ned), Andrew Talansky (VSt), Dylan Van Baarle (Ned), Davide Villella (Ita), Ruben Zepuntke (Dui).

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>