UCI durft geen statement te maken omtrent Astana

Astana heeft toch van de UCI een WorldTour-licentie ontvangen voor het jaar 2015. De licentie was allerminst zeker voor de Kazachse ploeg die onder andere de Nederlanders Lars Boom en Lieuwe Westra in de gelederen heeft. Sinds afgelopen augustus zijn er namelijk maar liefst vijf renners van de ploeg positief getest op doping. De UCI durft echter geen statement te maken waardoor de ploeg van regerend Tour de France-winnaar Vicenzo Nibali toch op het hoogste niveau zal mogen rijden in 2015.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>