Hoe blijf je warm en droog op de racefiets?

Hoe blijf je warm en droog op de racefiets?

Het wielerseizoen is weer begonnen en de eerste voorjaarsklassiekers zijn alweer achter de rug. Het weer in Nederland onttrekt zich een beetje aan het metrologische seizoen. Tot nog toe moet de wielrenner het doen met temperaturen die niet in dubbele cijfers lopen. Daarnaast speelt ook de regen een grote rol voor het al dan wel of niet buiten trainen.

Gelukkig heeft SKS-Germany een aantal innovatieve, ‘weersbestendige’ producten die het de wielrenner comfortabel maken. Neem bijvoorbeeld het spatbord Raceblade Long. Het slechts 461 gram zware spatbord is gemakkelijk op vrijwel iedere racefiets te monteren. De clipbevestigingen zorgen ervoor dat de Raceblade Long eenvoudig van de fiets te verwijderen en er weer op te zetten is. De spatbordstangen zijn verstelbaar. Daardoor is de ruimte tussen de band en het spatbord nauwkeurig af te stellen. Dit spatbord rijkt tot onder het niveau van de wielassen van uw voor-en achterwiel met als gevolg dat zowel u als uw fietsmaatje geen last meer heeft van opspattend water. Hierdoor blijft u langer droog en wordt u minder snel koud. Het vergroot uw plezier in het fietsen en is eveneens bevorderlijk voor uw trainingsprestaties.

Voor rond de 35,- euro is de Raceblade Long van SKS-Germany te verkrijgen via verschillende webshops.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>