Alberto Contador wellicht toch in de Vuelta

Alberto Contador gaat wellicht toch van start in de Vuelta d’Espana 2015. De renner van Tinkoff-Saxo zei na de Tour dat hij een punt achter het seizoen ging zetten. Hier lijkt de Spanjaard nu op terug te komen. Hij is namelijk door meerdere bronnen gespot terwijl hij verschillende Vuelta-etappes verkende. Oleg Tinkov liet eveneens al weten dat hij zijn toppers niet dusdanig veel betaalt om ‘maar’ twee grote rondes te rijden. Als de berggeit besluit te starten, zou hij alle drie de grote rondes in één jaar gereden hebben.

Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Caja Rural en de ploegentijdrit in de Vuelta: Een kijkje achter de schermen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>