Alberto Contador wellicht toch in de Vuelta

Alberto Contador gaat wellicht toch van start in de Vuelta d’Espana 2015. De renner van Tinkoff-Saxo zei na de Tour dat hij een punt achter het seizoen ging zetten. Hier lijkt de Spanjaard nu op terug te komen. Hij is namelijk door meerdere bronnen gespot terwijl hij verschillende Vuelta-etappes verkende. Oleg Tinkov liet eveneens al weten dat hij zijn toppers niet dusdanig veel betaalt om ‘maar’ twee grote rondes te rijden. Als de berggeit besluit te starten, zou hij alle drie de grote rondes in één jaar gereden hebben.

Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen
Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Video: Duitser heeft lak aan ‘regels’ Na-Tourcriterium
Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>