Mollema grijpt eindzege in Alberta

Bauke Mollema heeft de eindzege gegrepen in de Ronde van Alberta. Provincie- en landgenoot Tom-Jelte Slagter maakte het Mollema in de laatste etappe nog knap lastig, maar de renner van Trek Factory Racing hield stand.

Mollema pakte de leiding in de eerste etappe van de Tour of Alberta. Vervolgens reed Michael Matthews een tijdje in het geel. Na de eerste echte bergrit nam Mollema de leiding in het algemeen klassement weer over. Simon Yates en Tom-Jelte Slagter waren zijn directe belagers, maar zij slaagden er niet in om de leiderstrui over te nemen. 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>