Einde wielercarrière Davide Rebellin nabij

Davide Rebellin lijkt zijn wielercarrière te moeten opgeven. De 44-jarige renner is één van de oudste wielrenners in het peloton, maar heeft nog geen ploeg voor 2016. Rebellin kennende gaat hij er alles aan doen om volgend jaar toch weer op profniveau uit te komen, maar of dat bij zijn huidige team CCC Sprandi Polkowice zal zijn is maar zeer de vraag.

Ondanks zijn leeftijd won de Italiaan dit seizoen weer enkele koersen. Zo schreef hij Coppa Agostoni om zijn palmares bij en greep hij een etappe in de Ronde van Turkije en in de Coppa e Bartali. Ook zijn vijfde plek in de Brabantse Pijl mocht er wezen.

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>