Froome gaat voor unieke hattrick

Chris Froome gaat volgend seizoen voor een unieke hattrick. Uiteraard focust de Brit zich weer op de Tour de France. Daarna volgt de Olympische tijd- en wegrit. Froome wil alle drie de koersen winnen. Dat zou een unieke hattrick opleveren. Nog nooit wist een renner zowel de Tour als de beide Olympische disciplines te winnen.

Froome ziet het realistische er wel van in, maar realiseert zich ook dat seizoensdoelen bij een valpartij al in duigen kunnen vallen. Zo verliet de klassementsrenner de Vuelta van 2015 met een voetbreuk na een ogenschijnlijk een lichte crash.

Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen
Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Officiële deelnemerslijst Olympische wegwedstrijd mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>