Froome gaat voor unieke hattrick

Chris Froome gaat volgend seizoen voor een unieke hattrick. Uiteraard focust de Brit zich weer op de Tour de France. Daarna volgt de Olympische tijd- en wegrit. Froome wil alle drie de koersen winnen. Dat zou een unieke hattrick opleveren. Nog nooit wist een renner zowel de Tour als de beide Olympische disciplines te winnen.

Froome ziet het realistische er wel van in, maar realiseert zich ook dat seizoensdoelen bij een valpartij al in duigen kunnen vallen. Zo verliet de klassementsrenner de Vuelta van 2015 met een voetbreuk na een ogenschijnlijk een lichte crash.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>