Dumoulin start toch in Tour de France

Na veel getwijfel en tegenstrijdige berichtgeving is toch duidelijk geworden dat Tom Dumoulin in de Tour de France start. De Nederlander die na tien dagen de Giro met een zitvlakblessure verliet, beschouwt de Tour als ‘de perfecte voorbereiding op het NK en de Olympische Spelen’.

Vorig jaar crashte Tom Dumoulin uit de Tour en herrees hij in de Vuelta. Daar reed de Limburger enkele dagen in het rode leiderstricot. De Olympische tijdrit is Dumoulin zijn voornaamste doel voor dit seizoen.

Lees ook:Vooruitblik op de Olympische Spelen
Lees ook:Tour de France 2016: Favorieten groene trui en sprintetappes
Lees ook:Cancellara toch van start in Tour de France
Lees ook:Tour de France 2016: Favorieten gele trui en bergetappes
Lees ook:Voorbeschouwing Olympische wegwedstrijd mannen en vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>