Dumoulin start toch in Tour de France

Na veel getwijfel en tegenstrijdige berichtgeving is toch duidelijk geworden dat Tom Dumoulin in de Tour de France start. De Nederlander die na tien dagen de Giro met een zitvlakblessure verliet, beschouwt de Tour als ‘de perfecte voorbereiding op het NK en de Olympische Spelen’.

Vorig jaar crashte Tom Dumoulin uit de Tour en herrees hij in de Vuelta. Daar reed de Limburger enkele dagen in het rode leiderstricot. De Olympische tijdrit is Dumoulin zijn voornaamste doel voor dit seizoen.

Lees ook:Caja Rural en de ploegentijdrit in de Vuelta: Een kijkje achter de schermen
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>