Tom Dumoulin 31 mei te gast bij tv-programma Clubhuis16

 Tom Dumoulin morgen te gast bij tv-programma Clubhuis16

Filemon Wesselink blikt met Tom terug op de Giro D’ Italia en kijkt vooruit naar de Olympische Spelen en de Tour de France.

Morgen, dinsdag 31 mei, ontvangt Filemon Wesselink wielrenner Tom Dumoulin in het programma Clubhuis16. Samen bespreken zij alle ins & outs over het wielrennen. Er wordt nagepraat over de Giro D ‘Italia. Hoe is het om een leiderstrui te dragen en wat moet er gebeuren om de ernstige ongelukken in het wielrennen te verminderen? Uiteraard wordt er ook gekeken naar de toekomst. Hoe verloopt Tom zijn voorbereiding richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro? En natuurlijk de vraag; wat verwacht hij van de Tour de France?

Naast Tom zit ook oud-wielrenner Steven Rooks aan tafel en krijgen de heren drankjes geserveerd door Nouchka Fontijn, de bokster die zich net heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen.

Dit alles is morgen om 16.00 uur te zien in het programma Clubhuis16 van KPN. De hele aflevering is daarna ook voor iedereen terug te kijken op de website.

 

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>