Bouhanni vecht zichzelf uit Tourselectie

Nacer Bouhanni kan wegens een handblessure niet van start gaan in de Tour de France 2016. De sprinter van Cofidis raakte in de nacht voorafgaand aan de Franse nationale kampioenschappen slaags met enkele dronken mannen. ‘De Bokser’ blesseerde dus zijn hand en deze kwetsuur is dusdanig ernstigs dat deelname aan de Tour onmogelijk is.

Bouhanni, die al eerder etappes won in de Giro en in de Vuelta, ging voor dagsucces in de Tour. Hij zou dan moeten opboksen tegen mannen als Marcel Kittel, André Greipel en Peter Sagan. Vechten tegen deze grote namen gaat Bouhanni dit jaar in ieder geval niet.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Caja Rural en de ploegentijdrit in de Vuelta: Een kijkje achter de schermen
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>