‘Chris Froome wint het Critérium du Dauphiné’

Via onze poll vroegen we u de afgelopen dagen wie het Critérium du Dauphiné gaat winnen. Met 64 procent van de stemmen kwam Chris Froome (Sky Procycling) als glansrijke winnaar uit de bus. 14 procent van de stemmers zet zijn geld op Alberto Contador (Team Saxo Bank-Tinkoff), maar die staat er na de tijdrit van gisteren slecht voor.

Favorietenrol
U heeft veel vertrouwen in Chris Froome. In de tijdrit over 32,5 kilometer deed de in Kenia geboren Brit goede zaken. Van alle favorieten staat hij er dan ook het beste voor. Concurrent Contador volgt al op 2’45”. Pierre Rolland (Team Europcar) en Jurgen van den Broeck (Lotto-Belisol) ontvingen beide 7 procent van de stemmen, maar kijken ook al tegen een achterstand van twee minuten aan. Stoot iemand Tourfavoriet Froome nog van de troon of krijgt u gelijk? Zondag hebben we een definitief antwoord op onze vraag.

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>