Vacansoleil-DCM ontslaat Ricco

foto: Kotaro

Het Vacansoleil-DCM ProCycling Team heeft Riccardo Ricco ontslagen. Dit wordt gemeld op de website van het team.

Het team startte op 8 februari een eigen onderzoek naar de ziekenhuisopname van Ricco. De Italiaan meldde destijds aan de artsen dat hij zich in eigen koelkast bewaard bloed had toegediend. Vacansoleil heeft Ricco ook de mogelijkheid gegeven zijn visie op de zaak uit te spreken.

Uit het onderzoek is gebleken dat Riccardo Ricco in elk geval de interne regels van de ploeg heeft overtreden. Hij wordt daarom op staande voet ontslagen. Middels een aangetekende brief is de renner daar inmiddels van op de hoogte gebracht.

Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>