Sterk interview Stef Clement bij de NOS

Naar aanleiding van de positieve test van Mauro Santambrogio (Vini Fantini) belde NOS Langs de Lijn met Stef Clement (Blanco Pro Cycling Team). De Nederlander reed ook de Giro en twitterde zijn mening over de betrapte Italiaan. Met Jack van Gelder sprak hij daarna over Santombrogio, zondaar Danilo di Luca, doping, het Critérium du Dauphiné en de mogelijke sponsor Belkin. De renner kwam erg sterk voor de dag. Beluister het fragment hier.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>