Sterk interview Stef Clement bij de NOS

Stef ClementNaar aanleiding van de positieve test van Mauro Santambrogio (Vini Fantini) belde NOS Langs de Lijn met Stef Clement (Blanco Pro Cycling Team). De Nederlander reed ook de Giro en twitterde zijn mening over de betrapte Italiaan. Met Jack van Gelder sprak hij daarna over Santombrogio, zondaar Danilo di Luca, doping, het Critérium du Dauphiné en de mogelijke sponsor Belkin. De renner kwam erg sterk voor de dag. Beluister het fragment hier.

Lees ook:Video: De 32% van de slotklim Vuelta etappe 3
Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Een rugzak voor tijdens het wielrennen: wel of niet doen?
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Top 10 tips om bordjessprints te winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>