Froome geeft demonstratie in Dauphiné (filmpje)

Chris FroomeChris Froome (Sky Procycling) lijkt al helemaal klaar te zijn voor de komende Tour de France. De manier waarop hij momenteel in het Critérium du Dauphiné voor de dag komt, is indrukwekkend. Gisteren schreef hij nog de vijfde etappe op zijn naam. Bekijk hier een samenvatting van die rit en let vooral op Froome.

Demonstratie
In deze rittenkoers wil Froome vooral zijn Tourconcurrenten laten zien dat hij in orde is. Hoe kan dat beter dan op overtuigende wijze een bergetappe te winnen. De Amerikaan Matthew Busche (RadioShack-Leopard) rijdt nog eenzaam op kop als Alberto Contador (Team Saxo Bank-Tinkoff Bank) in de achtervolging gaat. Froome komt makkelijk terug op diens wiel en gaat op zoek naar Busche. Met 300 meter te gaan heeft de Brit hem te pakken en sprint naar de overwinning. Een demonstratie van zijn uitstekende vorm. Wie gaat hem kloppen in de Ronde van Frankrijk?

Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>