De winnende demarrage van Bauke Mollema! (video)

De Ronde van Zwitserland is voor de Nederlanders fantastisch begonnen. Werd Niki Terpstra gisteren nog tweede in de proloog, vandaag was Bauke Mollema de sterkste in de bergrit naar Crans Montana. Een geweldig succes voor hem en het Blanco Pro Cycling Team. Vooral de manier waarop Mollema de zege behaalde, mocht er wezen. Bekijk hier zijn beslissende demarrage in de spannende slotkilometer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>