Fabian Cancellara volgt Tour voor de buis

Fans van Fabian Cancellara zullen het de komende Tour de France zonder hem moeten stellen. De Zwitser slaat de Ronde van Frankrijk een jaartje over. Dat meldde hij aan de Belgische krant Het Nieuwsblad. Daarmee ontbreekt er helaas een grote naam op de startlijst.

WK
In de voorbije zes edities won de krachtige Zwitser maarliefst zeven etappes. Vorig jaar droeg hij zelfs nog de eerste zes etappes het felbegeerde geel. Ondanks zijn successen in het verleden, is hij er deze zomer niet bij. Cancellara heeft de grote ambitie om dit najaar wereldkampioen te worden. En de renner van RadioShack-Leopard kiest simpelweg voor een ander traject.

Programma
Vanaf nu komt zijn focus al volledig op het wereldkampioenschap te liggen. Een Ronde van Frankrijk past niet in zijn ideale voorbereiding. In aanloop naar zijn hoofddoel rijdt Cancellara de rondes van Oostenrijk, Polen en Spanje om zich optimaal op dat WK voor te bereiden. Benieuwd of deze keuze op 29 september in Florence zijn vruchten afwerpt.

Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>