Baanwielrenners presteren tegenvallend

De Nederlandse baanwielrenners hebben niet hun gewenste klassering behaald op de teamsprint bij de wereldkampioenschappen in het Colombiaanse Cali. Matthijs Büchli, Jeffrey Hoogland en Hugo Haak eindigden op de achtste plaats. Vooraf hield het trio, dat in de aanloop naar de WK nog de wereldbekerwedstrijd in Mexico won, rekening met een medaille.

De tijd van Büchli, Hoogland en Haak was 43,925 seconden en de Nederlandse equipe was daarmee een halve seconde te langzaam voor een plek in de finales. Het goud ging naar de Nieuw-Zeelandse sprinters die in de finale afrekende met Duitsland.De teamsprint bij de vrouwen liep uit op een nog grotere teleurstelling. Elis Ligtlee en Shanne Braspennincx werden door een foute wissel gediskwalificeerd. De Duitse tandem Miriam Welte/Kristina Vogel veroverde op dit onderdeel de wereldtitel door de Chinese sprintsters Lin Junhong en Zhong Tianshi in de finale te verslaan.Video finale mannen:

Video finale vrouwen:

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>