Kwiatkowski de beste in Trofeo Serra de Tramuntana (+uitslagen)

Michal Kwiatkowski heeft zichzelf tot winnaar gekroond in de Trofeo Serra de Tramuntana. In de slotfase reed de Pool weg van zijn zes medevluchters en soleerde naar de overwinning. Edvald Boasson Hagen sprintte op 27 seconden naar een tweede plek. Francesco Gavazzi maakte het podium compleet.

De rit op Mallorca telde maar liefst vijf beklimmingen. De kopgroep, weggereden aan het begin van de etappe, begon als eerste aan de laatste klim. Sergio Henao en Michal Kwiatkowski sloten 12 kilometer voor de finish aan. Een paar kilometer voor de finish viel de Kwiatkowski, rijdend voor OmegaPharma-QuickStep, nogmaals aan. Daarmee pakte de Pool de overwinning.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>