Ponzi wint GP Costa degli Estruschi (+video)

Simone Ponzi heeft begin februari de GP Costa Degli Estruschi op zijn naam geschreven. De Italiaan ontsnapte enkele kilometers voor de finish uit een uitgedund peloton. Daarna wist Ponzi ook zijn medevluchters achter zich te laten met als gevolg dat hij solerend over de finish kwam. Het podium werd verder gevuld met Mauro Finetto en Andrea Pasqualon.

Johnny Hoogerland behaalde in de kleuren van zijn nieuwe ploeg Androni Giocattoli een negentiende plek.

Bekijk hieronder de video!

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>