Bouhanni verpest perfecte dag Giant-Shimano (+Video & Uitslagen)

Nacer Bouhanni heeft de tweede etappe van de Ster van Bessèges op zijn palmares bijgeschreven. De Franse sprinter was de snelste in de massasprint. De voor FDJ.fr rijdende Bouhanni boekte met deze overwinning zijn eerste zege van het seizoen. Hij liet John Degenkolb en Yeaheni Hutarovich achter zich.

Bouhanni houdt met zijn overwinning Giant-Shimano van een derde zege op één dag af. Eerder vandaag wonnen Marcel Kittel en Kirsten Wild in Dubai voor Giant-Shimano.

Vijf renners demarreerden veertig kilometer na de start uit het peloton. Domont, Fouchard, Koretzky, Le Boulch en Rostollan kregen bijna vier minuten van het peloton, dat gisteren te laat reageerde op de vroege vlucht.  De sprintersploegen waren vandaag wel op tijd wakker en zorgden ervoor dat 10 kilometer voor het einde het peloton weer compleet was. In de massasprint was Bouhanni nipt sterker dan John Degenkolb en Yauheni Hutarovich.

Uitslagen en video:

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>