Tom-Jelte Slagter tweede in GP Miguel Indurain

Alejandro Valverde heeft naar de overwinning in de Gran Premio Miguel Indurain gesoleerd. De Spanjaard had een ruime voorsprong op een achtervolgende groep. Tom-Jelte Slagter eindigde op de tweede plek, voor Sergey Chernetsky.

Op 19 kilometer voor de finish besloot Valverde de koers hard te maken. Hij reed naar de kopgroep waar ook Slagter. Trofimov en Izaquirre aansloten. Valverde had echter geen zin in een kopgroep en besloot solo verder te rijden. Niemand kon de Spanjaard volgen. Slagter won de sprint in het achtervolgende groepje.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>