Belkin start met sterk team in Scheldeprijs 2014

Belkin Pro Cycling staat met een sterk team aan de start van de Scheldeprijs 2014. Theo Bos wordt beschouwd als de absolute kopman. De Nederlandse sprinter hoopt in België te kunnen schitteren en zal daarbij ondersteund worden door onder andere Barry Markus en Moreno Hofland. Daarnaast starten Lars Boom en Sep Vanmarcke ter voorbereiding op Parijs-Roubaix. 

Selectie Belkin-Pro Cycling Team voor de Scheldeprijs

51.BOOM Lars
52.BOS Theo
53.BROWN Graeme
54.HOFLAND Moreno
55.VAN DER LIJKE Nick
56.MARKUS Barry
57.VANMARCKE Sep
58.VAN WINDEN Dennis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>