Garmin-Sharp start met Slagter in de Tour

Garmin-Sharp heeft laten weten dat Tom-Jelte Slagter dit seizoen zijn debuut zal gaan maken in de Tour de France. De Nederlander zou oorspronkelijk aan de start van de Giro d’Italia staan maar Slagter heeft zich zo goed ontwikkeld tijdens de voorjaarsklassiekers (zesde LBL) en in Parijs-Nice (twee ritzeges) waardoor zijn ploeg van gedachten is veranderd.  De doelstelling van de Groninger is een etappezege.

De Nederlanders Thomas Dekker en Dylan van Baarle zullen wel namens Garmin in de Giro starten.

Dekker Slagter Van Baarle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>