Daryl Impey positief getest

Daryl Impey heeft positief getest op het middel probecenid. Dit is een dopingmaskerende stof. De Zuid-Afrikaan testte in februari positief op dit middel. Door deze positieve test, is de voormalig geletrui-drager in de Tour, op non-actief gesteld. 

Dit jaar zou Daryl Impey niet meedoen aan de Tour de France. De renner van Orica-GreenEdge ontkent dat hij probecenid bewust gebruikt heeft.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>