Marcel Kittel wint derde etappe Tour in de straten van Londen (+beeld)

Marcel Kittel heeft de derde etappe in de Tour de France gewonnen. De Duitser bleek na korte etappe met een regenachtige finale veruit over de sterkste benen te beschikken. Peter Sagan en Mark Renshaw werden respectievelijk tweede en derde.

Sprinter Sacha Modolo stond niet aan de start in Cambridge. Daarmee werd de Italiaan de tweede renner die zich forfait gaf in de 101ste editie van de Tour de France. Dat deerde Jean-Marc Bideau en Jan Bárta niet om direct na het startsein het hazenpad te kiezen. Het peloton liet de twee gaan.

Op ruim acht kilometer voor de meet was het gedaan voor de kopgroep van de dag. Zo stevende het peloton af op een massasprint. Op anderhalf kilometer van de meet viel een grote groep renners op het gladde asfalt. Hier hadden de sterke sprinters weinig last van. Marcel Kittel won de massasprint met overmacht. Van Poppel eindigde als zesde.

Uitslagen:

Video:

 

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>