Voorbeschouwing Vuelta a Espana 2014: Nederlandse deelnemers

Voorbeschouwing Vuelta a Espana 2014
Door: Sjors Beukeboom
18-08-2014

—————————————————————————————–

Het is weer zover! De Vuelta a Espana staat op het programma. Wielrennen.blog.nl geeft u alle informatie die u nodig heeft tijdens de aankomende 21 dagen fietsen. Hieronder vindt u informatie over de Nederlandse deelnemers. In onze andere artikelen kunt u aanvullende informatie vinden over deze geweldige ronde. 

Er zullen elf Nederlandse renners van start gaan in de 69ste editie van de Vuelta a Espana.

De grootste Nederlandse ploeg zorgt voor het merendeel van de Nederlandse deelnames. Zo zullen er namens Belkin Pro Cycling zeven Nederlanders starten. Laurens ten Dam, Stef Clement, Martijn Keizer en Maarten Tjallingii zullen de kopmannen Wilco Kelderman en Robert Gesink ondersteunen. Sprinter Moreno Hofland zal mikken op dagsucces.

De andere Nederlandse ploeg, Giant-Shimano, neemt alleen de Nederlanders Koen de Kort en Ramon Sinkeldam mee.

Tot slot reizen Pim Ligthart (Lotto Belisol) en Wout Poels (Omega Pharma-Quick Step) af naar Jezer de la Frontera.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>