Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!

Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!

 

Wie online weleens een fiets of fietsartikelen koopt is vast en zeker bekend met het feit dat je vaak meerdere webshops moet bezoeken om te vinden wat je zoekt. En meestal weet je dan nóg niet zeker of je wel de juiste prijs voor het artikel hebt betaald. Misschien is het product van je keuze namelijk wel net ergens in de aanbieding. Maar hoe kom je daar nu op een makkelijke en snelle manier achter, zonder hier heel veel tijd aan kwijt te zijn?

WielerVoordeel.nl is opgericht door drie fietsfanaten. “Wij waren zelf vaak veel tijd kwijt aan het zoeken en vergelijken van fietsartikelen van verschillende aanbieders. Het bezoeken van meerdere webshops om te vinden wat je zoekt is meer regel dan uitzondering”. Aldus mede-oprichter en fervent strandracer Simon Kriek. “Aangezien wij alledrie in het bezit zijn van een IT achtergrond, hebben we de handschoen opgepakt en één groot platform gebouwd, waarop we het assortiment van nagenoeg alle aanbieders van fietsartikelen hebben samengebracht. Niet alleen maar de bekende grote aanbieders, maar juist ook kleine webshops en winkels”. wielervoordeel

Mede-oprichter en wielrenner Remy de Rooij licht het concept toe; “Doordat wij het aanbod van meer dan 90 winkels op onze website hebben gebundeld, heb je een compleet totaaloverzicht van alle producten en aanbieders. Hierdoor kan je je makkelijk en breed oriënteren, maar ook heel gericht naar dat ene specifieke product zoeken. Heb je het artikel van je keuze gevonden, dan laten wij je direct zien welke aanbieder dit product voor de laagste prijs aanbiedt. Tevens zie je meteen de verzendkosten en levertijd van de betreffende webwinkels, zodat je ook deze met elkaar kunt vergelijken”.

Waar de meeste webwinkels en vergelijkingssites zich uitsluitend met online activiteiten bezig houden laat WielerVoordeel zich juist ook offline zien. “Wij zijn niet slechts een vergelijkingssite”, vertelt mede-oprichter Max Yskes. “Naast onze website staan wij ook met stands op grote wielerevenementen, doen we productreviews en rijden we toertochten door het hele land om andere fietsliefhebbers daarover te kunnen informeren. En omdat we het leuk vinden natuurlijk”.  Remy lacht; “ach, eigenlijk is WielerVoordeel gewoon een totaal uit de hand gelopen hobby waar onze bezoekers hun voordeel mee kunnen doen”.

Benieuwd geworden naar WielerVoordeel? Neem een kijkje op de website WielerVoordeel of op de Facebook pagina van WielerVoordeel via Facebook.com/wielervoordeel/.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>