Gesink zet GP Montreal naar zijn hand

Met nog tien kilometer voor de boeg besloot Robert Gesink het er in de GP van Montreal op te wagen. Hij had voldoende energie, want  schijnbaar moeiteloos wist hij de concurrenten te lossen. De finale van de nieuwe ProTour-wedstrijd werd hierdoor uitzonderlijk spannend.

Gesink – die vrijdag in Quebec al derde werd – moest al zijn krachten aanspreken in de laatste kilometers. Hij werd daarvoor beloond, want ondanks inspanningen van onder meer Samuel Sanchez, Ryder Hesjedal en Boasson Hagen wisten de achtervolgers niet echt dichterbij te komen. Het bleef tot het eind spannend, maar Gesink kwam alleen over de eindstreep en is daarmee de eerste winnaar van deze boeiende wedstrijd.

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gesink zet GP Montreal naar zijn hand

  1. Pingback: UCI WorldTour vanaf 2011 naar China | Wielrennen

  2. Pingback: Gesink en Vos renners van het jaar | Wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>