Jetse Bol toont zijn skills op de fiets

Jetse Bol's wheelie

Jetse Bol's wheelie

Dat Jetse Bol (20) hard kan fietsen wisten we al. De talentvolle coureur uit het Rabobank Continental Team won in 2009 Olympia’s Tour en eindigde als 5e op het NK.  Maar Bol kan meer dan hard trappen, hij beschikt ook nog eens over een prima evenwicht op de fiets. Op zijn Twitter account meldt hij vandaag namelijk doodleuk dat hij een wheelie van 5 minuten heeft volbracht. Eerst zien dan geloven?

Link naar zijn filmpje op Mobypicture

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jetse Bol toont zijn skills op de fiets

  1. Pingback: De leukste Nederlandse wielrenners om te volgen (en waarom) | Wielrennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>