Fietswereld wordt steeds kleurrijker

De fietswereld wordt steeds kleurrijker. Dat is de belangrijkste conclusie na een bezoek aan de BikeMotion Benelux. De jaarllijkse fietsmarkt in de jaarbeurs in Utrecht kende veel kleurrijke fietsen en kleding.

Namens NWSNET was Sjors Beukeboom aanwezig op de BikeMotion. Hij maakte een videoverslag waaruit blijkt dat de moderne wielrenner graag in kleurrijke kleding rijdt. Kleurrijke kleding is namelijk persoonlijker en ziet er goed uit. “De fiets waarop ik rijd en fietskleding die ik draag draagt mijn persoonlijkheid uit.”

Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fietswereld wordt steeds kleurrijker

  1. Richard

    Leuk geschreven artikel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>