Fietswereld wordt steeds kleurrijker

De fietswereld wordt steeds kleurrijker. Dat is de belangrijkste conclusie na een bezoek aan de BikeMotion Benelux. De jaarllijkse fietsmarkt in de jaarbeurs in Utrecht kende veel kleurrijke fietsen en kleding.

Namens NWSNET was Sjors Beukeboom aanwezig op de BikeMotion. Hij maakte een videoverslag waaruit blijkt dat de moderne wielrenner graag in kleurrijke kleding rijdt. Kleurrijke kleding is namelijk persoonlijker en ziet er goed uit. “De fiets waarop ik rijd en fietskleding die ik draag draagt mijn persoonlijkheid uit.”

Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Top 10 tips om bordjessprints te winnen
Lees ook:Video: Serieuze valpartijen in etappe 10 Vuelta
Lees ook:Video: Boze wielrenner smijt fiets doormidden
Lees ook:Een rugzak voor tijdens het wielrennen: wel of niet doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>