Rubriek: Wielrenner van de maand

Wielrenner van de maand: genomineerden maart. Stem mee!

Welkom bij wielrenner van de maand. In deze rubriek kiest www.wielrennen.blog.nl samen met u de beste renner van de maand. Hoe kunt u stemmen?  Stem via onze Facebookpagina, onze poll of met een reactie onder dit bericht!   Maart is bijna voorbij! Volgende maand beginnen de klassiekers en we hoeven niet meer lang te wachten op de eerste grote ronde.  Opvallende

Lees verder...

De uitslag van renner van de maand: januari

Welkom bij wielrenner van de maand. In deze rubriek kiest wielrennen.blog.nl samen met u de beste renner van de maand. De afgelopen dagen kon u stemmen, via de site en via onze Facebookpagina, wie volgens u de beste renner van de maand januari was. Daarom nu de uitslag:   Wielrenner van de maand januari is geworden:  

Lees verder...

Wielrenner van de maand: Genomineerden januari 2014

Welkom bij wielrenner van de maand. In deze rubriek kiest wielrennen.blog.nl samen met u de beste renner van de maand. Januari is voorbij! De eerste WorldTour rittenkoers zit erop en de eerste nationale truien zijn vergeven. Daarnaast werd er gereden in Argentinië.  Opvallende renners deze maand, en automatisch genomineerden voor de titel deze maand, waren:

Lees verder...