Soler opnieuw favoriet voor de bollen

De Colombiaan Mauricio Soler die vorig jaar de bolletjestrui haalde, is dit jaar opnieuw de favoriet voor de bergprijs. In onze poll scoort Soler ruim 30% van de stemmen. Ruim voor Sastre (9%) en Evans (7%).

Bijna 16% koos voor de categorie "iemand anders". Dat had er ongetwijfeld mee te maken dat Ricco en Cunego niet in het lijstje stonden. Maar aan Soler kan in ieder geval niemand tippen.

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Soler opnieuw favoriet voor de bollen

  1. thibaut

    ik denk van niet, één keer bergkoning in de tour zijn is al moeilijk genoeg

      /   Reply  / 
  2. erik

    ben het met je eens thibaut, mede ook daar hij vorig jaar maar 1 etappezege had,

      /   Reply  / 
  3. Disc

    @erik: maar een etappe zege en dat van belang voor de bollentrui. Duik eens in het verleden en geef dan nog eens je mening!

    Vreemde uitspraak.

    We zullen zien straks over ruim 3 weken!

      /   Reply  / 
  4. robbert

    Idd vreemde uitspraak. Soler is van 14 jan. 1983. Die heeft zijn beste jaren nog voor zich. Er zijn zelfs rondewinnaars die helemaal geen zege hebben gehaald wanneer ze die editie wonnen.

      /   Reply  / 
  5. tourmenia

    Ik denk dat Stijn Devolder gaat verrassen. Hij heeft wel een inzinking gehad in de Ronde van Zwitserland maar dat kan iedereen overkomen. Ik geloof dat hij mooie dingen gaat laten zien.

      /   Reply  / 
  6. Garbit

    Ik denk dat Stijn Devolder gaat verrassen. Die gast heeft veel talent, zelfs Armstrong zei onlangs dat Devolder een kanshebber is. Hij had wel een inzinking in de ronde van Zwitserland maar dat kan iedereen overkomen. Ik geloof in zijn kansen, hij is één van compleetste van heel de pak, hij kan ook klassiekers winnen.

      /   Reply  / 
  7. aj kamp

    Iemand een idee over de eerste ettappe ? Een sprint of toch iemand voor bergop omdat het op een heuveltje eindigd?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>